3. Maxinne Björk - det fria livet

Maxinne å Charlotte.JPG

Jag vet inte hur det är att öppna min Instagram och mötas av tusentals kommentarer, där flera föreslår att du ska begå självmord.
Men det gör Maxinne Björk. Hon har följare som älskar henne och de som ifrågasätter henne. Och hon har förmågan att inte ta kritiken personligt, även om det svider en del.
Det som väcker känslor är när hon talar om sex i allmänhet och kvinnokroppen i synnerhet och haten haglade när hon skrev om mens. 
För henne är det viktigare att bidra till att andra människor blir modiga nog att själva välja sina liv. Därför berättar hon ofta om sitt eget fria liv och lägger upp konstnärliga bilder och bildberättelser med så mycket nakenhet som dagens pryda sociala medier tillåter.
Vi har mötts några gånger Maxinne och jag. Två kvinnor ur olika generationer, som sammanförs av en vilja att bidra till mod och personlig växt.
Maxinne är kreatör, konstnär, fotograf, tantrika, naturist, livsnjutare och en massa annat. Halva året bort hon i norra Goa i Indien och det var där jag mötte henne för några dagar sedan.

Här hittar du Maxinnes blogg.
Här hittar du henne på Instagram.

Charlotte Cronquist är en kärlekskrigare som vill bidra till att du lever fullt ut. I #charlottepodden och tidigare i #100procentpodden för hon samtal om det som känns meningsfullt och viktigt i livet. En viktig ingrediens är kärleken, en annan är sexualiteten, en tredje är självacceptans.
Har du tid att njuta av livet? Av att vara du? Av din sensualitet? Går du för dina drömmar? Har du mod att stå rakryggad i livet? Vad vill du utforska i livet?

I #100procentpodden mötte Charlotte hundraprocentare, människor som följer den där inre rösten och som bjuder på sig själva. Det var en ren intervjupodd. Hur #charlottepodden kommer att bli återstår att se. Det kommer att finnas mer plats för Charlottes egna funderingar om livet. Hon låter podden växa fram och snart kan det finnas en tydlig intention med podden. 

Prenumerera och sprid podden till fler
Här hittar du podden på Soundcloud.
Här hittar du den på iTunes.

Skriv också gärna en kort recension här - det bidrar till att lyfta podden och göra den lättare för fler att hitta. 


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer