100%-podden möter Steffo Shambo #82

Steffo-Shambo800.jpg

"Jag fortsätter att utforska helande på en sexuell nivå  och har en stark längtan att skapa utrymme för andra som är intresserade av att göra samma sak som jag". Ungefär så skriver Steffo Schambo på sin hemsida Tantric academy.

Det var något år sedan jag hörde hans namn för förstå gången. En kväll i höstas sa en vän "Jag går en tantragrupp för män på nätet med Steffo Shambo, jag tycker att han skulle passa perfekt i 100%-podden".

Så jag tog kontakt med Steffo. Vi var redan vänner på Facebook och jag visste att han jobbade med tantra yoga i Thailand sedan många år, men inte så mycket mer. Jag förstod också att han sällan besöker sitt gamla hemland Sverige. Men så planerade han en resa hit och vi träffades strax före jul i ett samtal om bland annat tantra.

Jag frågade Steffo om han föredrog att genomföra samtalet på engelska, men icke. Eftersom han sedan tio år har engelska som huvudspråk kan du då och då göra anglicismerna i språket, bara så du vet.

En av de saker som engagerar Steffo mycket är att bidra till att män får mer kontakt med det tantriska. Han har startat onlinekurser för män - för det är online som han ser de stora möjligheterna.

Möt Steffo Shambo, som för drygt tio år sedan inte visste vad han ville göra av sitt liv och som i dag står trygg i sin egen maskulinitet och som är redo att frälsa världen med hjälp av tantra yoga.

Prenumerera på 100%-podden

Det är helt gratis att prenumerera på 100%-podden. Det finns närmare 100 avsnitt som du kan finna och lyssna på i egen takt. De flesta är på svenska och så finns det ett tiotal på engelska.

Här startar du din prenumeration - så att du bekvämt kan lyssna i din smarttelefon eller på din surfplatta. 

Recensera 100%-podden!

Ett sätt att få ökad uppmärksamheten för en podcast är att du recenserar den. Det enda du behöver göra är att klicka på podden i din podcastapp och så skrolla dig fram till recensioner. Det allra enklaste är att klicka i ett antal stjärnor (gärna fem!) och om du har tid eller lust kan du också skriva några rader. Ju fler recensioner, desto mer syns 100%-podden bland andra poddar!

Nu närmar sig #100procentpodden 100 sända avsnitt! Wow, liksom!

Och jag har gjort allt detta väldigt mycket av egen kraft och är så stolt över det. Några glada människor stödjer mig via Patreon och lägger en dollar per avsnitt, som ett litet bidrag.

Stöd gärna mitt arbete med podden på det sättet. Lite längre ner berättar jag hur du gör då.

Ännu enklare är att stötta mitt arbete med podden genom att swisha ett t bidrag (en gåva) till mig på 070322 42 42. Skicka skicka valfri summa och skriv "gåva 100podden" och gärna din e-postadress.

100%-podden är ett fantastiskt projekt, där jag får möta härliga människor. Det är också en hel del jobb med det. Hitta 100%-are, möta dem, redigera avsnitten, sända dem, marknadsföra dem. Det är som att jag är en egen liten radiokanal  - och allt gör jag på min fritid och för att jag älskar det. Så tacksam när du får impulsen att bidra <3

Använd swish:

Swisha till 070 3224242 skriv "gåva 100podden" ange gärna mejladress.

Använd patreon:

1.     Gå in på https://www.patreon.com/charlottecronquist

2.     Klicka på den röda “Become a patron”-knappen, till höger.

3.     Välj en summa att donera, 1 dollar räcker.

4.     Skapa ett inlogg antingen med din mejl eller med Facebook.

5.     Fyll i dina betaluppgifter.

6.     Få min stora tacksamhet.

100%-podden har en gilla-sida på Facebook.

Gilla gärna den. Klicka här så kommer du till sidan.