100%-podden möter Herman Ottosson #79

Herman-2.jpg

Första gången jag möter Herman Ottosson är jag lite rädd för honom. Det är något hos honom som gör mig osäker. Långt senare anar jag att det som skapade en känsla av osäkerhet i mig, delvis kan ha varit den osäkerhet som jag uppfattade hos Herman.

Jag visste vem han var långt innan vi träffades personligen och hade ätit på Hermans på Fjällgatan några gånger, den vegetariska restaurangkedja han drev tidigare. 

Nu, och det var för några år sedan, hade han skapat Raw man - en kurs för män som vill finna syftet med livet och som vill attrahera kvinnor genom att stå i sin maskulina energi. 

Jag har minnen från en festival jag arrangerade, då män och kvinnor en eftermiddag var uppdelade och fick gå på olika workshoppar. Medan jag befann mig i ett lugnt space tillsammans med andra kvinnor, ledde Herman en raw man-workshop så där 100 meter bort. Vi hörde vrålen från tältet och undrade vad som hände. Efteråt mötte jag en man som flämtade lite när han andades, för han lyckades bryta ett revben när han stod i sin maskulina kraft.

Kanske hade jag med det minnet i det där första mötet med Herman. Minnet av de råa urvrålen från män. Vrål som faktiskt skrämde mig en del. Min rädsla smalt snabbt undan.

När det nu var dags igen hade det gått några år. Mycket hade hunnit hända i både mitt och Hermans liv. Som att han blivit pappa. Och den Herman jag möter denna gång utstrålar ett lugn och en stark inneboende kraft och det som verkar ha smält bort är ett behov att hävda sig, som jag upplevde förra gången. Det är som att jag möter den som är Herman denna gång.

Möt Herman Ottosson i ett samtal om livet, om kraften i våra kroppar och om vad faderskap kan betyda för en polaritetstränare.

Här hittar du mer om Raw man.

Prenumerera på 100%-podden

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.
Här prenumererar du.

Jag blir superglad om du dessutom gör en kort recension av podden.

Var med och bidra till 100%-poddens framtid

Tillhör du dem som lyssnar på 100%-podden?
Isåfall är du inte ensam.
Jag är stolt över att helt själv ha producerat mer än 75 avsnitt sedan starten för snart två år sedan. Jag gör det helt på min fritid, för att jag älskar det.
Du kan göra en liten, men viktig, insats för att säkra 100%-poddens framtid och göra det lättare för mig att prioritera arbetet med den. Det du kan göra är att ge en dollar per nytt avsnitt av 100%-podden. Just nu är det några få lyssnare som gör det och jag är tacksam för varje person som bidrar. 

Så här gör du.
 

1.     Gå in på https://www.patreon.com/charlottecronquist

2.     Klicka på den röda “Become a patron”-knappen, till höger.

3.     Välj en summa att donera, 1 dollar räcker.

4.     Skapa ett inlogg antingen med din mejl eller med Facebook.

5.     Fyll i dina betaluppgifter.

6.     Få min stora tacksamhet.


Vad är Patreon och varför gör jag detta?

Det här klippet förklarar det rätt bra: https://www.youtube.com/watch?v=wH-IDF809fQ. Patreon är ett sätt för innehållskapare som jag (som har en podd, eller en blogg, eller kanske gör klipp på YouTube) att få betalt för det vi skapar från vår publik. Vem som helst kan skapa ett konto på under 3 minuter och bestämma hur mycket de vill bidra med per avsnitt som publiceras.

Tack för hjälpen! Stor kram!

Specialavsnitt

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.