100%-podden möter Bea Dominic #47

beacharlotte.jpeg

Första gången jag träffade Bea Dominic la jag märke till hennes bullrande skratt, hennes förmåga att ta plats och den skarpa och nyfikna blicken. Jag mötte en kvinna som ville ta för sig av livet och som var beredd att göra mycket för att leva fullt ut. Det var faktiskt så att jag kom att närvara på ett av de allra första stegen i det som Bea Dominic kallar sin livsresa och där hon mötte andra människor som ville möta livet och sexualiteten på ett mer medvetet sätt.

Sedan dess har det gått en rad år. Bea Dominic har hunnit utvecklas till att bli en tantriker som älskar livet, både bildligt och bokstavligen, dagligen, som ser sex och relationer som sin livspassion.

När vi möttes den där första gången drev hon en framgångsrik eventbyrå i Gävle. I dag har hon världen som arbetsfält och har närkontakt med många av dem som vill förnya begreppet tantra eller som vill tillåta sig att känna livet i sig. På sin tantriska resa har hon bland annat upptäckt att många kvinnor mer eller mindre saknar känsel i sina kön, att de är mer eller mindre bedövade, vilket gör det svårt att komma till njutning. Hur kan en njuta om en inte känner något? Hur mycket våld eller kränkningar har kvinnor utsatts för som gjort att nerverna i deras kön drar sig tillbaka? Hur kan livet förändras för den som återknyter kontakten, som masseras tillbaka till känslighet i den känsliga grotta som vaginan utgör?

Här berättar Bea Dominic hur en sådan massage kan gå till. 

Här kan du läsa mer om hennes arbete för att skapa ett rikare liv där sexualiteten spelar en självklar roll.

VAR MED OCH SAMSKAPA 100%-PODDEN FÖR 8 KR PER AVSNITT.

Om du visste vad stolt jag är över #100procentpodden - och nu kan du vara med och samskapa den, genom att bidra med 1 dollar per avsnitt. 

Jag är tacksam för varenda kotte som lyssnar på podden, och det är flera tusen personer som gör det, jag blir så glad för all respons jag får, både från dem som jag möter i podden och från dig som lyssnar. Responsen ger mig energi att fortsätta.

Nu har jag äntligen hittat ett sätt som gör det möjligt för dig att vara med och samskapa #100procentpodden och det är genom att du bidrar med 1 dollar (eller mer) per avsnitt jag sänder. Det gör du med hjälp av tjänsten Patreon, som är ett enkelt sätt att stötta kreatörer i sociala medier. Du får gärna berätta om den här möjligheten för fler ... varje dollar gör skillnad för mig! 

GILLA 100%-podden

100%-podden har en egen gilla-sida på Facebook, där nyheter om podden presenteras. Så vill du vara med och först veta vad som är på gång gilla sidan.

PRENUMERERA PÅ 100%-PODDEN

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015. 

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.