100%-podden möter Frida Stål #40

fridacharlotte.jpeg

En dag kom det en bok med ett gulligt följebrev till mig. Det var Frida Olsson som skickat sin första haikubok till mig. Jag blev så glad över den gesten och ett halvår senare hade jag Frida Stål bredvid mig i slottets soffa.

När Frida skrev sin första bok hette hon fortfarande Olsson. Livet tog en ny vändning, med nytt äktenskap och nytt namn. Innan bandet rullar sitter vi därför båda två och samtalar en del om namnets betydelse... jag själv som numera bär min farmors efternamn och Frida med nya makens efternamn ... och om det känns på något annat sätt att bära ett annat namn.

Frida Stål spritter av energi, hon ser hjärtan överallt i tillvaron och menar att vi i varje ögonblick kan välja glädje ... eller snarare att vi har möjlighet att välja känsla. Något att tänka på då åskmolnen tar stor plats i sinnet.

Under intervjun försöker jag locka Frida Stål att tala om sitt jobb, hon väljer att inte nämna sin arbetsgivare och jag får känslan att det är väldigt medvetet. Det är som att något i henne inte var kvar på arbetsplatsen, trots att hon var på Stockholmsbesök för en kurs som arbetsgivaren betalade. Mycket riktigt, bara några veckor efter vårt samtal hade Frida Stål sagt upp sig och är nu återigen en friare fågel, som vill vara med och bidra till människors växande i glädje.

Här kan du komma i kontakt med Frida Stål.

Dessutom kommer Frida att skicka sin bok 7 timmar till de fem första personerna som mejlar till henne och säger att de lyssnar på 100%-podden. Mejla frida@2happyhearts.com

Detta är det 40:e avsnittet av #100-procentpodden. Jag fascineras över vilka spännande möten detta projekt ger mig ... och dig. Det är så härligt att välja att möta människor i närvaro och nyfiket lyssna på deras tankar om livet, kärleken och det som är viktigt för just den person som befinner sig nära min mikrofon.

Jag driver ännu projektet helt idéellt så koppla gärna samman mig med någon eller några som kan vara intresserade av att sponsra eller bidra på något annat sätt.

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015. 

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.

Vill du vara med och bidra till 100%-podden?

För bara en (1) dollar i månaden kan du vara med och bidra till att 100%-podden blir ett uthålligt projekt, där jag fortsätter att möta 100%-are från när och fjärran. #Patreon är ett enkelt sätt att förenkla livet för kreatörer i sociala medier.

Här kan du läsa mer.

Här kan du ge ditt bidrag.