100%-podden möter Anne Liljeroth #32

anneliljeroth.jpg

Anne Liljeroth sitter uppkrupen i soffan på slottet och berättar om händelser som förändrades hennes liv i grunden. Hon jobbade så mycket att hon tappade bort sig själv, sina egna behov och vad som kändes lustfyllt att göra.

Nu smittar hennes livsglädje och när vi möts i februari är det en månad kvar tills hennes tredje roman, kärleksromanen "På andra sidan gatan" släppt. En bok om godhet och vad som händer i Sverige just nu och med ett asylboende någonstans i Sverige som en viktig referenspunkt.

Själv har han klarat konststycket att leva igenom en utmattning, med lång sjukskrivning och tota förändring av sin vardag, med familjen och äktenskapet i behåll. Det känns extra spännande för mig, eftersom jag i stunder av kriser valt att lämna mina äktenskap för att söka mig en egen väg. Hur klarar man att leva samman under de omständigheterna? Det är en av de saker som Anne och jag samtalar om i veckans avsnitt av #100procentpodden.

Här kan du läsa mer om Anne Liljeroth.

Här kan du läsa om hennes nya kärleksroman.

Detta är det 32:a avsnittet av #100-procentpodden. Jag fascineras över vilka spännande möten detta projekt ger mig ... och dig. Det är så härligt att välja att möta människor i närvaro och nyfiket lyssna på deras tankar om livet, kärleken och det som är viktigt för just den person som befinner sig nära min mikrofon.

Jag driver ännu projektet helt idéellt så koppla gärna samman mig med någon eller några som kan vara intresserade av att sponsra eller bidra på något annat sätt.

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015. 

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.

ccauto.jpg

Vill du vara med och bidra till 100%-podden?

För bara en (1) dollar i månaden kan du vara med och bidra till att 100%-podden blir ett uthålligt projekt, där jag fortsätter att möta 100%-are från när och fjärran. #Patreon är ett enkelt sätt att förenkla livet för kreatörer i sociala medier.

Här kan du läsa mer.

Här kan du ge ditt bidrag.