100%-podden möter Peppe Ekmark #60

peppe.jpeg

"Du bara måste träffa Peppe Ekmark", säger flera vänner. "Han är en riktig 100%-are". Vi möts en kort tid efter det att han för första gången kan kalla sig  författare. Med sig har han den självbiografiska debutboken "Pojken som levde sina drömmar". Och så blixtsnabb han är finns redan ytterligare en bok på bokhandelsdiskarna som handlar om att hitta nyckeln till kundens hjärta.

Du möter Peppe Ekmark i ett öppet samtal där han bland annat berättar om vändpunkten i sitt liv ... och det var en sexkurs han gick för ungefär 20 år sedan. Efter den bestämde han sig för att möta sina rädslor och har gjort det sedan dess.

Under många år har Peppe Ekmark arbetat i ledande positioner i svenskt näringsliv och bland annat skapat ett klimat som gör att säljare verkligen älskar sina jobb och börjar sälja. Han menar att grundreceptet egentligen är rätt enkelt: Det handlar om att bry sig om medarbetarna. Lyssna till hur han förhöll sig till den höge chefen som sa till honom att säga upp hela säljarkåren på en arbetsplats ... och Peppe valde ett eget sätt att förhålla sig - där både hans och säljarnas hjärtan fick plats.

Mål och drömmar är viktigt för Peppe Ekmark, det är en av förklaringarna till att han, lite lagom dyslektisk, får idén att skriva en bok, trots att han "inte kan". Men hur gör han då rent praktiskt? Möt en doer, en engagerad person som i dag är ute och föreläser och som möter en publik som älskar honom.

Så här säger Peppe Ekmark själv på sin hemsida: "Det jag berättar om och utbildar i, vet jag idag, berör och får många att komma till insikt. Insikt i vad som verkligen fungerar för att både skapa förändring och åstadkomma bättre resultat. Därför vågar jag till och med lämna 100% resultatgaranti på mina säljutbildningar. "

Här kan du läsa mer om Peppes böcker.

Var med och bidra till 100%-poddens framtid

Tillhör du dem som lyssnar på 100%-podden?
Isåfall är du inte ensam.
Jag är stolt över att helt själv ha producerat mer än 50 avsnitt sedan starten för drygt ett år sedan.
Jag gör det helt på min fritid, för att jag älskar det.
Samtidigt behöver jag hjälp att prioritera arbetet med 100%-podden, för även jag behöver dra in pengar.
Du kan göra en liten, men viktig, insats för att säkra 100%-poddens framtid och göra det lättare för mig att prioritera arbetet med den.
Jag behöver din hjälp i form av 3 minuter av din tid och 1 dollar per nytt avsnitt av 100%-podden.

1.     Gå in på https://www.patreon.com/charlottecronquist

2.     Klicka på den röda “Become a patron”-knappen, till höger.

3.     Välj en summa att donera, 1 dollar räcker men om du känner att du vill avvara mer skulle det göra mig superglad.

4.     Skapa ett inlogg antingen med din mejl eller med Facebook.

5.     Fyll i dina betaluppgifter.

6.     Få min stora tacksamhet.


Vad är Patreon och varför gör jag detta?

Det här klippet förklarar det rätt bra: https://www.youtube.com/watch?v=wH-IDF809fQ. Patreon är ett sätt för innehållskapare som jag (som har en podd, eller en blogg, eller kanske gör klipp på YouTube) att få betalt för det vi skapar från vår publik. Vem som helst kan skapa ett konto på under 3 minuter och bestämma hur mycket de vill bidra med per avsnitt som publiceras.

Jag har haft miljontals sidvisningar på min blogg och gör podden – utan att tjäna ett öre. Nu har jag startat en Patreon för att de som gillar mina grejer ska få chansen att stötta mig.

Som en av mina första “patrons" gör du enorm skillnad. Många är skeptiska till att prova plattformar som Patreon om de inte ser att andra redan har tagit steget. Att du tagit dig 3 minuter för att stötta mig gör min dröm om att ha råd att fortsätta göra min podd har mycket större chans att bli verklighet

Tack för hjälpen! Stor kram!

Gilla 100%-podden

100%-podden har en egen gilla-sida på Facebook, där nyheter om podden presenteras. Så vill du vara med och först veta vad som är på gång gilla sidan.


Prenumerera på 100%-podden

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.
Här prenumererar du.

Jag blir superglad om du dessutom gör en kort recension av podden.

Specialavsnitt

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.