100%-podden möter Kristina Aspemo #34

kristinaaspemocharlotte.jpg

"Från den plats inom dig där du bara vet". Det är betydelsen av sanskritordet purusa och det som fått ge namn till Kristina Aspemos verksamhet.

Från den plats inom dig där du vara vet. Säg de orden tyst för dig själv några gånger. För den platsen finns, djupt där inne. Kanske är den ännu dold för dig, kanske du känner att du fladdrar och tvekar i dina livsbeslut, kanske du känner dig grymt osäker... det är då det kan vara bra att stanna upp och lyssna och lägga märke till vad du vet.

I dag tror jag att Kristina Aspemo ofta besöker den platsen, kanske är det till och med så att hon bor där emellanåt. Hur som helst så vet hon i dag när hon ska säga ja eller nej, när tecknen kommer som gör att riktningen blir tydlig för henne.

Och eftersom hon själv mår bra i kropp och själ har hon gjort det till sitt jobb att inspirera andra att komma dit, att finna sitt inre lugn, nå mål och drömmar, att blir starkare eller lära känna sig själv bättre.

Kristina Aspemo vet att varje möte är unikt - och det blev självklart vårt också. Hon kom till exempel med en del föreställningar om vad jag skulle kunna tänkas fråga... och när jag inte riktigt gjorde så... så förde hon in dem i samtalet.

Detta samtal är ett första möte mellan två nyfikna människor och vi kommer djupt, vi blottlägger sanningar, vi ser på vad som kan hända när man lyssnar på djupet och ... ja, det är ett spännande möte.

Till vardags verkar Kristina Aspemo alltså i Purusa , ett sätt att etikettera henne (men det blir självklart för smalt för att beskriva vem hon är) är coachen som tar med samtal, healing, massage och yoga i sina möten med kunder och klienter.

Detta är det 34:e avsnittet av #100-procentpodden. Jag fascineras över vilka spännande möten detta projekt ger mig ... och dig. Det är så härligt att välja att möta människor i närvaro och nyfiket lyssna på deras tankar om livet, kärleken och det som är viktigt för just den person som befinner sig nära min mikrofon.

Jag driver ännu projektet helt idéellt så koppla gärna samman mig med någon eller några som kan vara intresserade av att sponsra eller bidra på något annat sätt.

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015. 

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.

ccauto.jpg

Vill du vara med och bidra till 100%-podden?

För bara en (1) dollar i månaden kan du vara med och bidra till att 100%-podden blir ett uthålligt projekt, där jag fortsätter att möta 100%-are från när och fjärran. #Patreon är ett enkelt sätt att förenkla livet för kreatörer i sociala medier.

Här kan du läsa mer.

Här kan du ge ditt bidrag.