100%-podden möter Calle Rehbinder #15

calle-charlotte-svartvit.jpg

Calle Rehbinder trivs när det blåser och är gärna med när det stormar – förutsatt att stormen handlar om ett ämne som han är engagerad av. Det är mycket som engagerar Calle ... och någonstans i centrum av detta finns kärleken, sexualiteten, leken och konstnärskapet. 

I det har samtalet med Calle Rehbinder kommer du till exempel att stifta bekantskap med begreppet ritkramp. Du kommer att få veta mer om Calles mediapolicy. Du kommer att förstå varför en liten dotter kan fungera som en lärare för en person som då och då kallar sig legitimerad lekare. Självklart kommer samtalet också att cirkulera kring sexualiteten och vad en möter som sysslar professionellt med kärlek.

Calle Rehbinder, säger på sitt självklara sätt, att han, tillsammans med hustrun Jennie anordnar Sveriges bästa kärlekskurser, som de har levererat i elva år. På repertoaren finns också Tantra Lila, som är en kurs för dig som vill möta tantra på ett riktigt lekfullt sätt.

Vill du träffa Calle på bortaplan kan du hänga med till ISTA:s konferens i Berlin 16-18 oktober, där många som är verksamma inom andlig sexualitet kommer att mötas, för workshoppar och lek. Calle och Jennie kör en workshop - och det gör även jag. Så fundera på om du ska ta en hösthelg i Berlin.  Läs mer här.


100%-podden är mitt projekt där jag, Charlotte Rudenstam, möter fantastiska människor som älskar livet. Du kan lyssna här, men det är ännu smidigare om du prenumererar på podden i podcastappen i din smarta mobil eller surfplatta. Sök 100%-podden så hittar den rätt.

I appen kan du lyssna på avsnitten i din takt. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag med en ny spännande människa.

Du kan också bidra till det här projektet genom att skriva en recension i din podcastapp - det gör att den placeras högre i sökmotorerna och att fler utanför mitt personliga nätverk kan hitta podden.

Just nu gör jag 100%-podden helt idéellt och är du en person som vill vara med och stödja poddens budskap, med pengar, sponsring eller på något annat sätt - ta gärna kontakt.

Min tanke är  att #100procentpodden ska vara ett uthålligt projekt, med ett avsnitt varje vecka året runt.

Dessutom kommer det då och då specialavsnitt.

Som mitt eget sommarprogram 2015  eller avsnitt på engelska. Här det det första, en intervju med Andrew Barnes, som bara älskar tantra.

Kärlek till dig, för att du är just du.